Marijsse BV - Land- en tuinbouwmachines

Ook uitgebreid gamma aan grasmaaiers, boomzagen, haagscharen ...

Logo Marijsse PNG

Marijsse BV

Land- en tuinbouwmachines

Geraardsbergsesteenweg 271

9860 Balegem (Oosterzele)

Telefoon nr: 0032 (0) 9/362.65.38

Fax: 0032 (0) 9/362.65.45 

GSM : 0032 (0) 477/21.25.06

E mail: info@marijsse.eu

 

Facebook Logo

 

 

Marijse BV- Land - en tuinbouwmachines Oosterzele

Marijsse BV is een familiaal bedrijf van vader op zoon met jarenlange ervaring in de land- en tuinbouwsector en een tevreden klantenbestand.
In 1975 heeft Maurice Marijsse en echtgenote de zaak opgericht als mechanisatie en constructiebedrijf. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag van de klanten hebben zij zich de daarop volgende jaren verder gespecialiseerd in de verkoop en herstelling van tractoren Fiat en alle andere land en tuinbouw machines.
Door de samensmelting van Fiat met de groep CNH stellen wij tot op vandaag ons vertrouwen in tractoren Case IH.
In 1997 is Geert Marijsse, huidig zaakvoerder, als versterking in de zaak gekomen. Na enkele jaren was de tijd rijp voor Maurice om de fakkel door te geven aan zijn zoon en heeft Geert de zaak verder uitgebouwd tot waar wij nu voor staan. Maurice blijft als vaste waarde voor de verkoop van het gamma Remorques Rolland en vertegenwoordigd ons op de beurzen en demonstraties van machines bij U op uw bedrijf.
Om een totaal pakket aan de klanten te kunnen aanbieden zijn wij in 1999 gestart als regionaal verdeler van Remorque Rolland voor alle soorten wagens. Door het stijgende succes zowel in binnen- als buitenland mogen wij met trots zeggen dat Marijsse BV sedert 2000 de officiële invoerder voor Belgie en Nederland is voor Remorque Rolland en Magsi. Tevens kan u bij ons terecht voor alles aangaande de merken Rinieri en Rabaud.
Maar ook voor de particuliere hobby en tuinder heeft Marijsse BV een uitgebreid gamma aan grasmaaiers, boomzagen, haagscharen enz…

Steeds met een vakkundig advies en service. Sedert kort zijn wij officiële dealer van Stihl en Viking.
Door onze open en correcte manier van werken mogen wij fier zijn op een nauwe samenwerking met onze klanten en dealers in binnen en buitenland.
Kom gerust langs en maak kennis met onze producten in de toonzaal of de wagens en tractoren die we op het terrein ter beschikking hebben. Verschillende wagens en tractoren kunnen tevens gehuurd worden.
Aarzel dus niet en bel ons meteen op voor een afspraak!