Marijsse BV - Land- en tuinbouwmachines

Ook uitgebreid gamma aan grasmaaiers, boomzagen, haagscharen ...

Logo Marijsse PNG

Marijsse BV

Land- en tuinbouwmachines

Geraardsbergsesteenweg 271

9860 Balegem (Oosterzele)

Telefoon nr: 0032 (0) 9/362.65.38

Fax: 0032 (0) 9/362.65.45 

GSM : 0032 (0) 477/21.25.06

E mail: info@marijsse.eu

 

Facebook Logo

 

 

Grasmachines/zitmaaiers

Sinds jaar en dag kunnen zowel de professioneel als de hobby tuinder bij ons terecht voor de aankoop en herstelling van grasmachines en zitmaaiers.
Wij begeleiden u graag in de keuze tussen benzinemaaiers , elektromaaiers of robots. U kan kiezen uit de hieronder voorgestelde merken die elk op zich garant staan voor kwaliteit en service.

 stihl

STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt.

club cadet

Het merk Cub Cadet produceert al decennia lang grasmaaiers, tuintractoren en zitmaaier, zero-turn maaiers, sneeuwruimers en utility voertuigen welke het werk beter en mooier uitvoeren dan anderen op de markt. Vernieuwing, een vooruitstrevende houding, hoogstaande kwaliteit en een excellente uitvoering – deze zijn de kern eigenschappen welke Cub Cadet omschrijven.

castelgarden

Castelgarden is een vooraanstaand Europees merk dat bekend staat om zijn zitmaaiers en gemotoriseerd tuinmateriaal van hoge kwaliteit. Castelgarden staat voor hoogwaardig en exclusief Italiaans design. Door een geavanceerd productieproces proberen zij een hoog niveau van efficiëntie, vermogen en prestatie te garanderen voor al hun machines, zelfs tijdens de zwaarste werkomstandigheden.

mtd

Het meest uitgebreide assortiment van gemotoriseerd tuingereedschap voor bijna elk mogelijk gebruik wordt geproduceerd onder de merknaam MTD. Hobby tuinders kunnen kiezen uit een breed scala verschillende producten die allen één ding gemeen hebben: ze zijn gebruiksvriendelijk, robuust en stoer. Wanneer u een MTD product kiest, kiest u een langdurige metgezel voor uw tuinwerk.