Marijsse BV - Land- en tuinbouwmachines

Ook uitgebreid gamma aan grasmaaiers, boomzagen, haagscharen ...

Logo Marijsse PNG

Marijsse BV

Land- en tuinbouwmachines

Geraardsbergsesteenweg 271

9860 Balegem (Oosterzele)

Telefoon nr: 0032 (0) 9/362.65.38

Fax: 0032 (0) 9/362.65.45 

GSM : 0032 (0) 477/21.25.06

E mail: info@marijsse.eu

 

Facebook Logo

 

 

Wagens Rolland

Remorque Rolland wordt sedert 1946 gefabriceerd in het westen van Frankrijk en is gekend voor zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Remorque Rolland is marktleider in Frankrijk en derde grootste constructeur van Europa  voor wagens voor traagvervoer. Zowel de platte –kip- mest of veewagens zijn tot in de puntjes en met oog voor details afgewerkt. Ze zijn speciaal ontworpen voor het dagelijkse gebruik in alle omstandigheden en kunnen de zwaarste belasting aan. Wij begeleiden u graag om de wagen aan te passen met de vele opties zodat hij volledig voldoet aan de eisen van de klant.

1  De Turboclassic zijn speciaal ontworpen voor de zwaarste werkzaamheden. De kwaliteit van de onderdelen, het lassen en het lak procedé staan garant voor een lange levensduur en een grote betrouwbaarheid.Zijn beschikbaar van 20 tot 46 m³.
2

Rollspeed staat voor design, robuustheid, veelzijdigheid en maakt duidelijk het verschil! Verkrijgbaar van 27 tot 44 m³.

3

Rollroc is een kleine kipwagen met vaste zijwand, zij zijn speciaal ontworpen om te werken in moeilijke omstandigheden. Het laadvermogen varieert van 18 tot 21 ton. De Rollroc- dumpers zijn robuust en compact.

4

De Rolland transportwagen / platte wagen met een laadcapaciteit van 8 tot 32 ton, zal u toelaten om uw zware machines veilig te vervoeren.

 

5

Rolland Kipwagens met losse opzetschotten van 1.5 tot 16 ton. Een uitgebreid gamma van uitrustingen om te voldoen aan de eisen van de moderne landbouwer!

6

Rolland mestverspreiders zijn gekend voor hun sterkte en kwaliteit. Drie verschillende modellen zijn beschikbaar om aan uw verwachtingen te voldoen. Rolltwin de mestverspreiders met kleiner inhoud van 7 tot 11m³. De stalmestverspreider Rollmax met groot volume van 20 tot 37 m³. Rollforce

7 Rolland veewagens zijn beschikbaar in 6 verschillende modellen, voor het transport van 7 tot 18 dieren. De unieke rubberen vloer geeft een degelijk laadcomfort en een rustige rit voor de dieren.